Pentagrammen Negen

Pentagrammen Negen geldt in de tarot al eeuwenlang als de financiele gelukskaart. Het kan zijn dat je een onverwachte winst te wachten staat. Een erfenis, een prijs in een loterij, een onverwachte belastingteruggave of een ander financieel voordeel.

De kaart staat voor verrassend goede ontwikkelingen en buitenkansjes. Naast het financiele voordeel, kan Pentagrammen Negen ook zeggen dat je op weg bent naar innerlijke verrijking.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties betekent Pentagrammen Negen dat je 'een lot uit de loterij' getrokken hebt. Je hebt een vriend voor het leven gevonden.

Je hebt een partner met wie je de rest van je leven samenblijft, je ontmoet iemand die je totaal gelukkig maakt. Het kan allemaal. De kaart kan er ook op duiden dat je samen met een geliefde op vakantie gaat.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een grote beloning te wachten staat. Pentagrammen Negen is bij uitstek de kaart die financieel geluk laat zien. De kaart kan er ook op duiden dat het succes dat je te wachten staat is gelegen in een nieuwe baan of in promotie.
Copyright
Privacybeleid
Contact