Tarot van Isis - 16 - Prikkeldraad

Deze kaart staat symbool voor angst waandenkbeelden, ellende en hoogmoed.

U zult even het gevoel gaan krijgen dat u totaal verlamd zult zijn van angst. Maar mogelijk zijn het alleen uw eigen waandenkbeelden waarin u gevangen zit. Toch staat u mede daardoor een periode te wachten van ellende en soms zelfs hoogmoed.

Een zeer slechte kaart die conflicten aanduidt, soms zelfs een faillissement. Had maar beter opgelet in het verleden. Helaas kunt u er nu weinig meer aan veranderen en lijkt het alsof u voor uw fouten wordt gestraft. Een complete catastrofe, veroorzaakt door onvoorzichtigheid.

Er komen heel wat schandalen aan het licht en mogelijk is er veel achtergehouden en zijn de dingen zo nu en dan wat dubieus. Slecht gerichte ambities worden in deze periode totaal afgebroken.

Sleutelwoorden:
Angst die verlammend werkt, gevangen in de eigen waandenkbeelden, ellende, hoogmoed, rampen, conflicten, faillissement, een fout wordt bestraft, catastrofe veroorzaakt door onvoorzichtigheid, een verzwegen zwangerschap, schandalen, dubieuze ondernemingen en slecht gerichte ambities die worden afgebroken.
Copyright
Privacybeleid
Contact