Tarot van Isis - 22 - Vaagheid

Deze kaart staat symbool voor verantwoordelijkheidsgevoel, delen van talenten en het maken van bepalende keuzes.

U heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de taken die u op zich neemt. U bent origineel, intuitief, diplomatisch en gul en laat anderen altijd delen in wat u heeft en weet.

U bent doelgericht, praktisch aangelegd en iemand die met hard werken en denken altijd wel een oplossing weet te vinden.

Toch lijkt u niet echt altijd even gelukkig te zijn. Mede daardoor zult u een keuze gaan maken die heel bepalend zal zijn voor uw toekomst. U bouwt een nieuwe en bijna geniale levensvisie op en u zult nieuwe doelen al snel gaan bereiken.

Vooral de samenwerking met anderen zal heel succesvol zijn. Een periode ook waarin veel reizen voor de deur staan. Pas wel op dat u niet te onvoorzichtig gaat worden en te roekeloos!

Sleutelwoorden:
Verantwoordelijkheidsgevoel, originaliteit, genialiteit, intuitief, diplomatiek, gul, laat anderen delen in zijn talenten en bezit, doelgerichtheid, praktisch aangelegd, filantroop, hard werken om een oplossing te vinden, opbouwen van een nieuwe levensvisie, het bereiken van een gesteld doel, talrijke reizen, het maken van en alles bepalende beslissing, succes in het opzetten van nieuwe projecten en succesvolle samenwerking met anderen.
Copyright
Privacybeleid
Contact