De Geliefden


Aantrekkingskracht, liefde, vriendschap, vereniging van tegenpolen, verhoogd bewustzijn door reflectie. Dat zijn de belangrijkste trefwoorden die met de Geliefden te maken hebben.

Maar kijk uit: de kaart staat ook voor twijfel en het maken van moeilijke keuzes. Bij die keuzes geldt natuurlijk dat je ze het beste vanuit heel je hart kunt maken. Vroeger werd de kaart ook wel 'de Beslissing' genoemd.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties wijst de kaart je op een grote liefde die je diep raakt. De kaart wijst er ook op dat je moet beslissen. Kies je voor deze liefde?

Beslis dan om met je hele hart 'ja' te zeggen. De kaart stimuleert je er toe eerlijk te zijn tegenover jezelf en in te zien dat sprookjesprinsen niet bestaan. De weg naar de ander heet 'de beslissing'.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Geliefden je zien dat je een beslissing moet nemen. Het kunnen beslissingen zijn over je loopbaan en een eventuele nieuwe baan. Het kan ook zijn dat er in je werk van je gevraagd wordt een beslissing te nemen. Bijvoorbeeld de beslissing om door te gaan op de ingeslagen weg.
Copyright
Privacybeleid
Contact