Bokalen Koning


Bokalen staan voor het element water. Bokalen Koning symboliseert de mannelijke kant hiervan. Deze kaart staat voor het intellect, de creatieve rede en de wens om je gevoelsleven verder te ontwikkelen.

De kaart zegt je dat je je aandacht naar binnen richt om je innerlijke kracht te ontwikkelen en naar buiten te brengen. Je stelt je open naar anderen toe, maar met name naar jezelf.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties representeert de Bokalen Koning je gevoelsleven en dan met name je inlevingsvermogen. Je kunt je makkelijker verplaatsen in de gevoelens van je partner of van andere mensen in je directe omgeving.

Hierdoor heb je het gevoel dat je dichterbij de mensen om je heen staat en dat je meer voor hen kunt betekenen. Bokalen Koning vertelt je dat je hierdoor openstaat voor intense ervaringen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je weinig aantrekt van bestaande regels en conventies. Binnen je werk ga je je eigen gang, zonder het daarbij te bont te maken. Je gebruikt spontaan je intuitie en je talenten om anderen te helpen. Misschien zou je deze kant van jezelf wat vaker willen laten zien?
Copyright
Privacybeleid
Contact