Zwaarden Zes


Zwaarden Zes duidt erop dat je weg bent uit je vertrouwde omgeving om ergens anders weer vaste voet aan de grond te krijgen. De kaart duidt erop dat je de moedige stap hebt genomen om een veilige haven achter je te laten.

Of je nieuwsgierig bent of je jezelf juist angstig voelt, hangt van jou af. Achterlaten van het oude hoeft overigens niet te betekenen dat je al wat bekend is achterlaat.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties symboliseert Zwaarden Zes een grote innerlijke verandering. Het kan betekenen dat je oude patronen achterlaat binnen je relatie, maar het kan ook op het tegenovergestelde duiden: je laat je vrijgezellenbestaan achter en bent er nu klaar voor om jezelf werkelijk te binden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een nieuwe fase ingaat. Het kan zijn dat je in je werk nieuwe taken krijgt of het kan zijn dat je een nieuwe baan hebt.

Het kan ook zijn dat je anders tegen je huidige functie aankijkt. Je laat vertrouwd terrein achter en bent op weg naar nieuwe ervaringen.
Copyright
Privacybeleid
Contact