Bokalen Zeven


Er is vanalles te zien op deze kaart. Bokalen Zeven is bij uitstek de kaart die luchtkastelen, valse verleiding en illusie symboliseert.

Deze kaart laat je zien dat je valse hoop koestert, dat je luchtkastelen nastreeft, dat je jezelf voor de gek laat houden. Het is de vraag in hoeverre je misleid wordt door anderen of in hoeverre je jezelf voor de gek houdt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Zeven een kaart die je waarschuwt om de realiteit in je relaties niet uit het oog te verliezen. Wat is er werkelijk waar van de dingen die je voelt. Ben je verliefd? Houd je werkelijk van die ander? Koester je geen valse hoop? Als geen ander symboliseert deze kaart waakzaamheid. Bokalen Zeven draagt ons op om de realiteit niet uit het oog te verliezen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je illusies koestert. Heb je wel haalbare doelen in je werk gesteld? Kijk je reeel aan tegen je eigen kwaliteiten? Bokalen Zeven moedigt je aan om jezelf en je werkhouding nuchter te bekijken.
Copyright
Privacybeleid
Contact