Mooie tarotkaarten


De hoeveelheid verschillende tarotdecks is bijna niet te tellen. Met name de laatste jaren zijn er erg veel verschillende nieuwe tarotkaarten uitgebracht. Daar zit een groot aantal decks tussen dat rechtstreeks afstamt van de bekende Crowley-tarot en de Rider-Waite tarot.

Er zitten ook veel mooie decks tussen die verder gaan dan het kopieren van de bekende tarotkaarten. Op deze pagina vind je voorbeelden van decks die opvallen door hun mooie ontwerp en prachtige tekeningen.


Tarot of Dreams
De kaarten uit de Tarot of Dreams werden een paar jaar geleden ontworpen door de Britse illustrator Ciro Marchetti. Dit deck is alleen te koop via de website van Marchetti, en eigenlijk is dat jammer. Dit deck heeft namelijk alles in zich om een vast plekje te veroveren tussen de bekende decks. Overigens is ook het deck van de Gilded Tarot dat je onderaan deze pagina vindt ontworpen door Ciro Marchetti.
Je kunt hier een kaart trekken uit dit tarotdeck.Druid craft tarot
De Druid Craft Tarot werd bedacht door twee heksen, die de nodige elementen uit de wicca in deze kaarten wisten te verwerken. Je kunt hier een kaart trekken uit dit tarotdeck.

78 deuren van de tarot
De artiest die deze kaarten ontwierp, ontwierp ook de 'Gay-tarot'. Enkele kaarten daaruit vind je op de pagina aparte tarotdecks.

Robin Wood tarot
De Amerikaanse heks Robin Wood ontwierp de 'Robin Wood tarot'. In deze variant op het Rider-Waite tarotdeck kom je ook veel symboliek uit het paganisme tegen.

Gilded tarot
De Gilded Tarot is net als het Tarot of Dreams bovenaan deze pagina ontworpen door de Britse illustrator Ciro Marchetti.Mooie tarotkaarten
De tarotdecks die je op deze pagina vindt kenmerken zich door hun schitterende tekeningen en hun prachtige illustraties.

Aparte tarotdecks
Op deze pagina vind je afbeeldingen uit tarot-decks die een beetje vreemd of apart zijn. Ze zijn in ieder geval de moeite van het bekijken waard.