Bokalen Aas

Het Aas van Bokalen is een van de grootste gelukskaarten die de Tarot kent. Net als de andere azen wijst deze kaart je op de potentie die je in je hebt.

In dit geval kan ze ons tot diepe vervulling brengen. Wat dat voor jou betekent, weet je zelf het beste. Het betekent voor iedereen weer iets anders.

Het spectrum van deze kaart reikt van tevredenheid, vreugde en dankbaarheid tot het diepste geluk van een-zijn.Liefde en relaties
Ook op het gebied van je persoonlijke relaties staat het aas van Bokalen voor vervulling. In dit geval dus de vervulling van een grote liefdeservaring. Dit kan een intense verliefdheid zijn of het diepe oergeluk van diepe, geborgen en zekere liefde.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je op de juiste weg bent. Je bent in staat om heel vredig diepe vervulling te vinden in je werk of in de keuzes die je daarin maakt. Vertrouw in jezelf en in je kunnen.

Bewustzijn
In relatie tot je bewustzijn betekent Aas der Bokalen dat je doordringt tot de kern van je wezen en dat je daar oervertrouwen, oergeloof en oergeborgenheid kunt aantreffen. De kaart geeft aan dat je via meditatie of andere oefeningen die je kunnen helpen meer zekerheid kunt krijgen.
Copyright
Privacybeleid
Contact