Uitgebreide daglegging - (1,99)


Deze uitgebreide dag kaartlegging geeft je inzicht wat je op een bepaalde dag kunt verwachten op algemeen vlak, op het vlak van de liefde en op het gebied van carrière.

Let op: het is belangrijk is dat je deze kaartlegging maar een keer per dag raadpleegt. Niet alleen omdat het dan overzichtelijk blijft, maar ook zodat je daarnaast goed kunt nadenken over de voorspellingen. Op die manier kun je goed voorbereid aan de dag beginnen en de gegeven adviezen in praktijk brengen.

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is niet belangrijk of de kaarten echte tarotkaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot, de voorspellingen die gedaan worden zijn erg breed: het gaat over carrière, financiën, relaties, gezondheid, kansen en mogelijkheden.

Wil je een uitgebreide duiding van de tarotkaarten van een bepaalde dag lezen, vul dan na betaling de vereiste gegevens in en concentreer je vervolgens op die dag. Door op drie kaarten te klikken uit het deck, krijg je de kaarten te zien die je getrokken heb, met daarbij een uitgebreide duiding.

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.Copyright - Privacybeleid