Liefdesvraag (1,99)

Kies nu voor de liefdesvraag tarot kaartlegging. Hiermee krijg je zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Je krijgt met deze legging snel een helder beeld over hoe jij en de ander er in staan en hoe jullie het samenzijn op dit moment beleven. Je krijgt bij deze legging ook adviezen die je kunt benutten om de relatie te versterken.

De tarotkaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. In beide gevallen is de werking van de kaarten identiek.

Na betaling trek je de tarotkaarten. De kaarten die verschijnen zijn door jou getrokken en zeggen iets over jou;. De kaarten die je krijgt maken duidelijk wat je misschien onbewust al voelde en nu bewust kunt meenemen in de komende periode. Stel jezelf open en het qdviess dat je krijgt zal vanzelf meer duidelijkheid geven over jullie samenzijn. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen op je pad.

De kaarten zijn beschreven door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. Ze is schrijfster van diverse boeken waaronder het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot', uitgegeven bij uitgever A3 boeken.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost slechts € 1,99 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Bancontact.Copyright - Privacybeleid