Uitgebreide leggingen


Je vindt op deze site een aantal uitgebreide leggingen die je helderheid kunnen geven in een moeilijke situatie.

Blinde vlek legging
De Blinde Vlek legging geeft je informatie over de overeenkomsten en verschillen tussen de manier waarop jij naar jezelf kijkt, en de manier waarop anderen naar je kijken. Je trekt bij deze legging in totaal vier kaarten.

Daglegging
De uitgebreide daglegging geeft je inzicht wat je op een bepaalde dag kunt verwachten op algemeen vlak, op het vlak van de liefde en op het gebied van je loopbaan.
Let op: het is belangrijk is dat je deze kaartlegging maar een keer per dag raadpleegt.

Verleden-Heden-Toekomst
De Verleden- Heden- Toekomst legging gaat in op persoonlijke zaken die op dit moment een rol spelen in jouw leven. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen. Je zult in bij deze legging veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

Probleemlegging
De probleemlegging geeft je helderheid in een moeilijke situatie die nu in je leven speelt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen.

Liefdesvraag
Met deze kaartlegging krijg je beter zicht op de relatie of het samenzijn met je (mogelijke) partner. Je krijgt een helder beeld over hoe jij en de ander er in staan en hoe jullie het samenzijn op dit moment beleven. Je krijgt bij deze legging ook adviezen die je kunt benutten om de relatie te versterken en te verbeteren.

De Weg Naar Jezelf
Dewegnaarjezelf Legging is een Legging die duidelijk voor jou zal aangeven waar je op dit moment in je leven bent m.b.t. je innerlijke groei. Het geeft je de kans om duidelijkheid te krijgen over dat waar je nog aandacht aan mag gaan besteden, wat je belemmert in je innerlijke groei en wat er naar je toekomt.

Crowley legging
Deze verleden-heden-toekomst kaartlegging gaat uit van de Tarot van Alastair Crowley. De Crowley tarot is een verdiepend tarotdeck. Via deze Verleden-Heden-Toekomst-legging met kaarten uit de Crowley tarot, krijg je het inzicht en de wijsheid die jou nu verder kunnen helpen.
Copyright - Privacybeleid