Uitgebreide leggingen


Je vindt op deze site een aantal uitgebreide leggingen die je helderheid kunnen geven in een moeilijke situatie.

Tarot van de liefde
Veel mensen die de tarot raadplegen doen dat omdat ze antwoord willen op een vraag over de liefde. Een van de meest effectieve leggingen blijft de liefdeslegging die je hier aantreft.

De liefdeslegging is eenvoudig en krachtig. Wanneer je jouw vraag stelt, worden er drie kaarten voor je getrokken, die je een antwoord over de liefde geven.


Blinde Vlek Legging
De Blinde Vlek legging geeft je informatie over de overeenkomsten en verschillen tussen de manier waarop jij naar jezelf kijkt, en de manier waarop anderen naar je kijken. Je trekt bij deze legging in totaal vier kaarten.


Uitgebreide Verleden-Heden-Toekomstlegging
De Verleden- Heden- Toekomst legging is een unieke legging die ingaat op persoonlijke zaken die op dit moment een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen. Je zult in het consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

Ben jij nieuwsgierig wat de kaarten jou vertellen? Ga dan nu dit consult aan!


Uitgebreide probleemlegging
De probleemlegging geeft je helderheid in een moeilijke situatie die nu in je leven speelt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen.


Het relatiespel
Het relatiespel laat zien hoe jij en je partner tegenover elkaar staan. Je kunt dit spel alleen spelen, maar uiteraard kun je dit ook samen met je partner spelen door om en om kaarten te trekken.


De weg naar jezelf Legging
Dewegnaarjezelf Legging is een Legging die duidelijk voor jou zal aangeven waar je op dit moment in je leven bent m.b.t. je innerlijke groei. Het geeft je de kans om duidelijkheid te krijgen over dat waar je nog aandacht aan mag gaan besteden, wat je belemmert in je innerlijke groei en wat er naar je toekomt.Spirituele advieslijn
Wanneer je rondloopt met levensvragen kan een telefonisch consult met een spiritueel medium, een tarotist of paragnost uitkomst bieden. Op deze pagina vind je spirituele deskundigen die nu voor jou klaar zitten.