Blinde Vlek Legging (1,99)

De Blinde Vlek legging geeft je informatie over de overeenkomsten en verschillen tussen de manier waarop jij naar jezelf kijkt, en de manier waarop anderen naar je kijken. Je trekt bij deze legging in totaal vier kaarten.

De eerste kaart geeft aan hoe je naar jezelf kijkt en hoe anderen jou zien. Je zelfbeeld komt overeen met het beeld dat anderen van je hebben, hier is sprake van een gelijke identiteit.

De tweede kaart laat zien wat er onbewust speelt. Dit is wat je doet zonder dat je het zelf door hebt. Ook je omgeving is zich daar niet bewust van.

De derde kaart staat voor de schaduwkanten van jezelf die je natuurlijk zelf wel kent, maar die je zoveel mogelijk verborgen probeert te houden voor anderen.

De vierde kaart laat zien wat je gedragspatronen zijn. Dit zijn patronen die wel door anderen gezien worden, maar die jij niet ziet bij jezelf. Dit is de kaart die volkomen onbekend is voor onszelf maar erom vraagt om ontdekt te worden.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost slechts € 1,99 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Bancontact.
Copyright - Privacybeleid