Verleden-Heden-Toekomstlegging (1,99)

De Verleden- Heden- Toekomst legging is een unieke legging die ingaat op persoonlijke zaken die op dit moment een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen. Je zult in het consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

Ben jij nieuwsgierig wat de kaarten jou vertellen? Ga dan nu dit consult aan!

Het Verleden spiegelt je datgene wat geweest is, maar wat onbewust nog een rol speelt, het Heden laat zien, hoe je er op dit moment voor staat, of in welke energie je zit, en wat je aan bepaalde dingen zou kunnen doen, en de Toekomst vertelt je hoe bepaalde dingen zich voor je kunnen gaan ontwikkelen op een langer termijn.

Bij deze tarot kaartlegging wordt elke kaart geselecteerd door jou vanuit je Hogere Zelf, ongeacht of je deze kaart uit een fysiek papieren deck trekt, of via de computer. Het kan betrekking hebben op uiteenlopende gebieden - carrière, relaties, financiën, maar ook persoonlijke valkuilen, kansen en mogelijkheden.

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.


Copyright - Privacybeleid -