Crowley - Verleden, heden, toekomst (2,95)

Deze verleden-heden-toekomst kaartlegging gaat uit van de Tarot van Alastair Crowley. De interpretatie van hem is de Thoth Tarot en Crowley schakelde de artieste Lady Frieda Harris in om de kaarten te schilderen aan de hand van zijn instructies.

Het resultaat zijn deze kaarten en deze zijn een verdiepend onderzoek naar de Tarot die hij leerde in de Hermetische Orde van de Gouden Morgenstond.

Bij deze tarot kaartlegging wordt elke kaart geselecteerd door jou vanuit je Hogere Zelf, ongeacht of je deze kaart uit een fysiek papieren deck trekt, of via de computer. Het kan betrekking hebben op uiteenlopende gebieden - carrière, relaties, financiën, maar ook persoonlijke valkuilen, kansen en mogelijkheden.

Je hoeft bij deze kaartlegging niet altijd een specifieke vraag te kiezen. Bij deze kaartlegging zijn de duiding en beschrijving van de door jou geselecteerde kaarten opgesteld en geschreven door Petra Langen, paragnoste, medium en tarotiste. Maak je hoofd zo leeg mogelijk. Je hoeft je niet op een speciale vraag te concentreren. Trek na betaling de kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

De uitleg bij de door jou getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen, paragnoste, medium en tarotiste en bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult. Je krijgt in een korte tijd, veel inzichten en de kwartjes gaan vallen.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost slechts € 2,95 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Bancontact.Copyright - Privacybeleid