Uitgebreide probleemlegging - (4,95)

De probleemlegging geeft je helderheid in een moeilijke situatie die nu in je leven speelt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen. Of je dit nu thuis met echte kaarten doet of op de computer met een programma, het werkt allemaal hetzelfde.

Je krijgt een duidelijke boodschap voor de positieve invloed die je zal helpen als je hier meer mee gaat werken en dit toe gaat passen, je krijgt verder een aanwijzing over de negatieve invloed die de zaak alleen maar moeilijker zal maken en waarschijnlijk een deel van de oorzaak van het probleem is, en als laatste de aanwijzing of oplossing van het probleem die eraan komt en waar je aan mee mag helpen met je eigen kracht en energie.

Ga hiermee aan het werk en je zult merken dat er een verandering plaats vindt zowel voor de mensen om je heen als voor jezelf, want we zitten allemaal met elkaar verbonden qua energie. Gaat er een persoon groeien en veranderen en meer vanuit liefde leven dan heeft dit effect op iedereen daaromheen en ze zullen onbewust meer ruimte krijgen en zelf aan de slag gaan. Het is nu in deze tijd heel belangrijk dat je leert zelf de verantwoording te nemen in je eigen leven en deze legging biedt je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen waar je op mag letten en nog aan mag werken mocht je dit willen. Wil je nu iets aan de situatie doen, doe dan deze legging en ga aan de slag met jezelf en de omstandigheden.

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy'Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk dewegnaarjezelf.nl. Wendy'Ann is onder meer bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door diverse artikelen in (vak)bladen.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost slechts € 4,95 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Bancontact.
Copyright - Privacybeleid