De Weg Naar Jezelflegging - (3,95)


Dewegnaarjezelf Legging is een Legging die duidelijk voor jou zal aangeven waar je op dit moment in je leven bent m.b.t. je innerlijke groei. Het geeft je de kans om duidelijkheid te krijgen over dat waar je nog aandacht aan mag gaan besteden, wat je belemmert in je innerlijke groei en wat er naar je toekomt.

Die boodschap wordt gegeven door de Gidsen en je Hogere Zelf die altijd bij je zijn. Deze legging kun je zo vaak doen als je wilt, elke moment is in het "Nu" en geeft je een richting op jouw pad. Volg gewoon je gevoel hierbij. Door hiermee bezig te zijn zul je merken dat je gevoeliger wordt voor de seintjes van je Hogere Zelf d.m.v. de Healing die erbij komt.

Het Tarotspel begint bij de Dwaas en staat symbool voor de reis die de Ziel hier op Aarde maakt met al zijn facetten. Iedere kaart staat voor een periode en een uitdaging waar de mens mee te maken krijgt hier op Aarde. De kaarten die jij trekt op dit moment zullen aangeven waar jij je op je reis bevindt en waar je op kunt letten om dit zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen.

Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart door jou getrokken, wordt je gegeven vanuit de Geest om je verder te helpen. Laat ze rustig op je inwerken, de energie die erbij mee komt zal voor een verruiming en een healing zorgen en daarna mag jij de stappen zetten in jouw leven.

De uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen is geschreven en uitgelegd door Wendy'Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk dewegnaarjezelf.nl. Wendy'Ann is onder meer bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door diverse artikelen in (vak)bladen.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost slechts € 3,95 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Bancontact.
Copyright - Privacybeleid