Bokalen Tien

Een diepe, diepe, harmonieuze en gelukkige liefde. Dat is wat Bokalen Tien aan alle kanten uitstraalt. De kaart vertelt je dat je je veilig en geborgen voelt.

Je voelt je 'gezien' en je bent zeker van je gevoel. Je voelt je sterk en je kunt de hele wereld aan, dankzij de liefde van vrienden, familie en geliefden in je directe omgeving. Geniet ervan!Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties laat Bokalen Tien je zien dat je je veilig en geborgen weet bij de mensen die je liefhebt en die jou liefhebben. Pijn en gekwetstheid uit het verleden zijn overwonnen. Daarvoor in de plaats komen blijdschap, vreugde en dankbaarheid. Bokalen Tien wordt ook wel gezien als de kaart die verwijst naar trouwplannen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je kunt rekenen op de steun en de sympathie van je collega's. Je bent onderdeel van een team waarin je geliefd en gewaardeerd wordt. Deze kaart kan ook duiden op nieuwe zakelijke relaties.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn betekent Bokalen Tien dat je door een vredige sfeer te maken hebt met weldadige impulsen. Die impulsen helpen je om destructieve gedachten en gepieker te verdrijven. Daarvoor in de plaats komt een gevoel van onbezorgdheid. Op een dieper niveau kan deze kaart een symbool van grote mensenliefde zijn.
Copyright
Privacybeleid
Contact