Bokalen Koningin

Bokalen staan voor het element water. Bokalen Koningin symboliseert de vrouwelijke kant hiervan. Deze kaart staat voor inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en intuitie. Je zou deze kaart ook kunnen zien als de goede fee en de wijze heks die met haar helpende krachten helpt, ondersteunt en je verder brengt.

Deze kaart vertelt je ook dat je gerust op je intuitie kunt vertrouwen en dat je meer krachten en talenten in je hebt dan je zelf vaak denkt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties representeert de Bokalen Koningin een mysterieuze tijd vol liefderijke intimiteit en nabijheid. De kaart zegt je dat je dichtbij de mensen dicht om je heen staat als je vertrouwt op je innerlijke kracht.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je in een stille rustige fase zit. Je luistert naar jezelf en het lijkt erop dat je ergens op wacht. Is dat op iemand anders die jou vertelt wat je moet doen? Of neem je binnenkort zelf het heft weer in handen en bepaal jij zelf de richting van je loopbaan?

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn geeft Bokalen Koningin aan dat je ontvankelijk bent voor de beelden van het onderbewuste en je je laat leiden door je wensen en intuities. Geef die sensibiliteit en gevoeligheid de ruimte. Luister naar het stemmetje in je en de boodschappen van je dromen.
Copyright
Privacybeleid
Contact