Bokalen Drie

Bokalen Drie geeft aan dat je iets moois bereikt hebt, iets waarover je voldaan en tevreden voelt.

Er wordt wel gesuggereerd dat de vrouwen op deze kaart staan voor de drie Gratien: godinnen der bevalligheid: Thalia (de bloeiende), Euphrosyne (blijmoedigheid) en Aglaia (glans).

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Drie een kaart die duidt op een periode van bloei. Het is een kaart van vreugde, waarin je je jezelf overgeeft aan een vredige harmonieuze en 'groeiende' liefde.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een bepaald doel bereikt hebt en dat je alle reden hebt om dat te vieren. Maar hoe gaat het werk-sprookje verder nu iedereen lang en gelukkig leeft?

Bewustzijn
Op het terrein van je bewustzijn geeft de kaart aan dat je in een afsluitende fase zit op het gebied van een aangenaam (zelf-)inzicht. De kaart kan op die manier ook gezien worden als een blije voorbode voor een tijd waarin je jezelf tevreden en gerustgesteld realiseert dat er een einde is gekomen aan een langdurende crisis die je veel energie heeft gekost. Natuurlijk kan de kaart ook betekenen dat je dankbaar kunt zijn dat je gezond en gelukkig van het leven kunt genieten.
Copyright
Privacybeleid
Contact