Bokalen Vier

Bokalen Vier laat je zien dat je ergens 'vol' mee zit. Je bent meer dan verzadigd. Je hebt gekregen wat je wilde, maar je kreeg meer dan dat. Je bent overvoerd. Dit kan leiden tot een slecht gevoel: Over jezelf of over je wensen en verlangens.

Het kan ook leiden tot gemopper, stijfkoppigheid en ruzie. Deze kaart geeft je in ieder geval de waarschuwing dat je niet moet blijven hangen in een gevoel van misnoegen. Doe er wat aan!

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties duidt deze kaart op een vergiftigde atmosfeer tussen jou en een ander. Ben je blind van jaloezie of is er een andere oorzaak waardoor je je gekwetst voelt? Bokalen Vier spoort je aan om je open te stellen voor verzoening om de liefde weer vrijelijk te kunnen laten stromen.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je motivatie tot het absolute nulpunt is gedaald. Je bent misschien beledigd in je werk of hebt de nodige kritiek gekregen. Feit is dat je boos en vol zelfbeklag bent. Hoe wil je die situatie zelf veranderen?

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn bestrijkt Bokalen Vier een breed spectrum. Van geestelijke ledigheid, via een gevoel van apathie tot aan je angst om een leven te hebben zonder inhoud.

De kaart roept je op om in tijden van crisis je tanden op elkaar te zetten en even flink door te bijten. Klim uit het moeras van negatieve gevoelens omhoog. Kijk om je heen: er ligt een goede kans voor het grijpen.
Copyright
Privacybeleid
Contact