Bokalen Vijf

Wanneer je naar deze kaart kijkt, zie je meteen dat Bokalen Vijf geen vrolijke kaart is. Deze kaart staat voor verdriet, afscheid en melancholie. Iets dat veel betekenis voor je had is weg, stuk, kapot. Of het heeft zijn betekenis verloren.

Is dat iets dat je is overkomen of speel je zelf ook een rol in het geheel? Zoek naar de oorzaak van je verdriet en je vindt daar de sleutel om er overheen te komen.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Bokalen Vijf voor het verbreken van een belangrijke relatie die je met iemand in je omgeving hebt. Het kan daarbij gaan om een vriendschap, een liefdesrelatie of een veelbelovend nieuw contact dat op een teleurstelling is uitgelopen. Vraag jezelf eens af wat je eigen aandeel is.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je teleurgesteld en verdrietig bent door een gebeurtenis. Misschien dat een onderdeel van je werk mislukt is of dat je stevige kritiek van een meerdere of van een collega over je heen hebt gekregen.

Je zou bij jezelf na kunnen zoeken wat de oorzaak is. Je zou ook eens bij jezelf kunnen kijken waarom deze mislukking of de kritiek op je werk zo hard bij je aankomt.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn betekent Bokalen Vijf dat je teleurstellingen en verdriet ervaren hebt. Je wordt nu met de gevolgen geconfronteerd en dat is niet altijd even gemakkelijk. Stel je open op, zodat je de troost en begrijpende hulp van anderen kunt ontvangen. Geef lucht aan je emoties.
Copyright
Privacybeleid
Contact