Bokalen Zes

Bokalen Zes is een kaart die symboliseert dat je aan het terugkijken bent op je leven tot nu toe. Noem het zelfbezinning, of navelstaren.

Je bent hoe dan ook sentimenteel en weemoedig gestemd.
Dit kan betekenen dat je graag zou willen dat alles weer wordt zoals vroeger, maar het kan er natuurlijk ook op duiden dat je je ervaringen uit het verleden meeneemt naar de toekomst die voor je ligt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Zes een kaart waarbij weemoedig terugkijken op gezamenlijke ervaringen met iemand anders centraal staat. Dit kan betekenen dat je zoekt naar geborgenheid en veiligheid. Vaak ook kan het betekenen dat je in mildheid achterom kijkt naar nare ervaringen van vroeger. Tijd kleurt alle herinneringen zoet.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je werk dromerig en afwezig verricht. Vind je je werk nog wel leuk? Ben je bezig met terugkijken toen je werk nog wel leuk was? Besef goed dat je huidige werkhouding de ergernis van je collega's op kan roepen.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn duidt deze kaart erop dat je achterom kijkt naar ervaringen uit het verleden. De kaart roept je op om niet (alleen) weemoedig terug te kijken, maar ook om creatief uiting te geven aan je gevoelens. De kaart roept je ook op om je verlangens, wensen en dromen meer te uiten.
Copyright
Privacybeleid
Contact