Bokalen Negen

Bokalen Negen wordt, vanwege de ronde tafel op de achtergrond, door sommigen wel gezien als de ronde tafel van koning Arthur. Teamgeest in goede harmonie met elkaar is dan ook de belangrijkste betekenis die aan deze kaart gegeven wordt.

Maar let op: de levenslust en zorgeloosheid kan omslaan in oppervlakkig 'plezier om het plezier' wanneer je je laat meevoeren.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Negen een kaart die je laat zien dat er een blije tijd van intens genieten naar je toekomt. Wat gisteren alleen nog een dromerige fantasie was, kan morgen realiteit zijn. Een nieuwe liefde?

Intens plezier in een bestaande liefde? Het kan allemaal. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn. De kaart waarschuwt je ook dat je niet dwangmatig zoekt naar oppervlakkig vermaak. Er is meer in het leven dan oppervlakkige lol.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je midden in een succesvolle periode zit waarin alles wat je aanpakt een succes wordt. Door dat succes is de pijn en de moeite uit het verleden op de achtergrond geraakt. Geniet van je collega's nu de hobbels en hindernissen genomen zijn.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn staat Bokalen Negen voor een periode waarin het om jee kijk op de wereld van het genieten draait. Ben jij in staat om zonder voorbehoud te genieten van de dingen die je meemaakt, of mag je van jezelf niet zomaar genieten? De kaart duidt ook op een zorgeloze periode vol humor en plezier. Als je jezelf dat toestaat.
Copyright
Privacybeleid
Contact