Staven Negen

Staven Negen is een kaart waar de koppigheid en het verzet vanaf spat. Wat of wie er ook door de bocht moet gaan: jij bent het in ieder geval niet.

Of er sprake is van een bedreiging waardoor je niet van plan bent om ten aanzien van een bepaalde kwestie ook maar een duimbreed toe te geven is onduidelijk. Je zet je schrap, ongeacht de uitkomst. Is dat echt zo verstandig?

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Negen een kaart die erop wijst dat je bang bent dat je gekwetst wordt door je partner. Is er een kaper op de kust? Ben je bang dat je niet op waarde geschat wordt?Je trekt een pantser op om te voorkomen dat je geraakt wordt. Dat pantser kan je beschermen, maar besef heel goed dat het pantser er tegelijkertijd voor zorgt dat je je hebt afgesloten voor de liefde. Is dat wat je werkelijk wilt?

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je bedreigd voelt. En wellicht niet ten onrechte. Het kan zijn dat iemand een openstaande rekening met je vereffent of dat er op een andere manier iets rechtgezet wordt.

Kijk eerlijk naar jezelf en zie ook je eigen fouten in. Dat is de enige manier om verder te komen en deze periode met zo min mogelijk pijn en schade te overleven.
Copyright
Privacybeleid
Contact