Bokalen Page


De pages in de tarot duiden erop dat je een kans geboden krijgt. Bokalen Page is daarop geen uitzondering. Bokalen Page biedt je de kans op verzoening met iemand waarmee je in het recente verleden bonje hebt gehad.

Het is die ander die daarbij het initiatief neemt. Je hebt misschien de neiging om daar terughoudend en afstandelijk op te reageren. Probeer dat niet te doen en neem het aanbod aan.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Page een kaart die erop duidt dat je vanuit je directe omgeving een zetje in de rug krijgt om je ergens mee te helpen waar je het moeilijk mee lijkt te hebben. Troost, begrip, wijze raad en een arm om je heen is wat je nodig hebt en is wat je ook krijgt. Laat het binnen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je kunt rekenen op een ervaring die je goed doet. Denk niet meteen aan financieel gewin. Het geluk zit eerder in een onverwacht compliment of in waardering uit onverwachte hoek. Het kan ook zijn dat je plotseling hulp krijgt aangeboden om een lastige klus te klaren.
Copyright
Privacybeleid
Contact