Tarot van Isis - 11 - Maat

Deze kaart staat symbool voor evenwicht, waarheid en bescherming.

U bent een zeer stabiele en gedisciplineerde persoonlijkheid. U heeft een groot organisatie talent en een goed coordinatie vermogen. U bent integer, evenwichtig, gehoorzaam en praktisch en doet alles volgens een bepaalde methode.

Daar zit nu ook soms net het probleem. De komende periode gaat er heel wat gebeuren en komt er een bepaalde waarheid aan het licht. U krijgt te maken met eer en gerechtigheid en mogelijk zelfs met de wet in de meest positieve zin van het woord.

Een periode waarin u wel alles in orde moet hebben, dus er wacht u nogal wat administratief werk. Een goede periode, waarin u ook nog eens beschermd lijkt te worden tegen uw vijanden en concurenten.

U komt hoe dan ook als een winnaar uit de bus, maar volg wel alle aanwijzingen op die u krijgt.

Sleutelwoorden:
Stabiele en gedisciplineerde persoonlijkheid, organisatie talent en coordinatievermogen, evenwichtig en integer, logisch en redelijk, gehoorzaam, praktisch doorzicht, volgt een methode, de waarheid komt aan het licht, eerbewijzen en gerechtigheid, een georganiseerd bestaan, deuren gaan voor je open, alles wat met de wet te maken heeft in positieve zin, administratief en economisch werk, ondergeschikte positie, vrager geniet bescherming tegen vijanden.
Copyright
Privacybeleid
Contact