Aas van Munten

Azen zijn kaarten die je wijzen op je mogelijkheden. Aas van Munten is een kaart die je erop wijst dat je het in je hebt om 'het geluk' te ontdekken.

Geluk is natuurlijk een abstract begrip en het is daarom moeilijk om deze kaart op de juiste manier te duiden.

Je zou geluk in dit geval kunnen zien als innerlijke rijkdom. Maar let op: dit geluk krijg je niet zomaar in de schoot geworpen. Je zult er actief naar op zoek moeten gaan om het te vinden.

Samen met het Aas van Bokalen is dit een van de twee grote gelukskaarten van de kleine arcana.Liefde en relaties
Ook op het gebied van je persoonlijke relaties staat het aas van Munten voor een werkelijke kans op intens geluk. Dit kan een duurzame liefdevolle verbintenis zijn. De kaart wordt vaak gezien als voorbode van een nieuwe relatie. Het kan ook duiden op groei en evolutie in je bestaande relatie.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je de kans hebt om een nieuw niveau in je loopbaan of je carriere te bereiken. Het kan zijn dat dit je financieel voordeel oplevert, maar het is ook mogelijk dat je meer erkenning en waardering krijgt voor het werk dat je uitvoert.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn is Munten Aas een kaart die je erop wijst dat je de kans krijgt om tot wezenlijke en werkelijke inzichten te komen. Dat kan het idee zijn waarmee je een probleem mee oplost, of een ervaring die op een ander vlak zijn effect heeft: een groeiend gevoel van eigenwaarde bijvoorbeeld.
Copyright
Privacybeleid
Contact