Munten Tien

Munten Tien is een kaart vol positieve betekenissen. De kaart staat voor rijkdom, zekerheid, onbezorgdheid en stabiliteit. Dit kan zowel materieel als niet-materieel zijn, al ligt de belangrijkste betekenis van deze kaart bij het niet-materiele deel.

De kaart spoort je er wel toe aan om je niet uitsluitend te richten op het najagen van materie. Wat werkelijk belangrijk is, is onzichtbaar voor de ogen.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Munten Tien voor een mooie tijd, waarin alle onderdelen van de relatie met de mensen die dicht om je heen staan tot volle bloei komen. Je voelt je geliefd en bent in staat om zonder eigenbelang lief te hebben. Je voelt je rijk.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je succesvol bent in de dingen die je doet. Dat vertaalt zich naar een goed salaris, financieel succes of voldoening over het werk dat je jezelf ten doel stelt.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn ligt de voornaamste betekenis van deze kaart in overvloedige gedachten en ideeen. Door je vele ideeen en de inzichten die je daarmee opdoet verruim je je horizon. Hierdoor wordt je je (nog beter) bewust van je rijkdom.
Copyright
Privacybeleid
Contact