Munten Page

Munten Page toont een page die een munt omhoog houdt. Een geluksmunt. Pak hem. Hij is voor jou.

Pages zijn in de tarot de kaarten die je kansen geven. Munten Page geeft jou de kans om een concreet haalbaar doel uit te voeren of in praktijk te brengen.

Munten symboliseren het element aarde. Dat betekent dat het doel dat je wilt halen tastbaar is en binnen je bereik en je mogelijkheden ligt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Page eveneens een kaart die duidt op een kans. Je hebt de kans prachtige ervaringen op te doen met iemand in je omgeving. Dat kan een zinnelijke verhouding zijn of de groei binnen een bestaande relatie.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je hulp krijgt om een deel van je werk met succes af te ronden. Of het hier gaat om een nieuw project, een opdracht of iets anders is onduidelijk. Feit is in ieder geval dat je op steun kunt rekenen.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn voorspelt de kaart een goede kans om tastbare resultaten te halen. Vragen, onzekerheden, kanttekeningen waar je al lang mee rondloopt kunnen nu door een impuls van buitenaf worden weggenomen. Plannen krijgen structuur, voornemens worden verwezenlijkt en ideeen komen tot daden. Dit is het moment.
Copyright
Privacybeleid
Contact