Munten Ridder

Munten Ridder is een 'aardse' kaart. De kaart staat voor realisme, volharding en degelijkheid.

Munten Ridder symboliseert aardse zekerheden zoals tastbare gebeurtenissen en pragmatische handelswijzen. "Jij komt er wel." Dat is wat Munten Ridder jou wil zeggen.

Je voelt je zeker van je zaak en je staat met betrekking tot een bepaalde kwestie stevig in je schoenen. je laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Let wel op voor halsstarrigheid en oogkleppen.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Ridder een kaart die staat voor een degelijke betrouwbare en duurzame relatie. De kaart staat voor een 'vaste' relatie. Een relatie die je hebt of een relatie die zicht aandient. 'Vast' betekent niet dat er geen warmte en zinnenprikkelende intimiteit is. Integendeel.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je hard moet werken om succesvol te zijn. Niemand zei dat het eenvoudig zou zijn en om je werk goed te doen, zul je je tot het uiterste moeten inspannen. Je kunt wel rekenen op loon naar werken.

Bewustzijn
In verband met je bewustzijn duidt Munten Ridder op het zoeken naar wegen om je denkbeelden en ideeen verder aan te scherpen. De kaart symboliseert verder je zoektocht naar (materiele) zekerheid. De kaart staat soms ook voor overdrijving en gewetenloze hebzucht.
Copyright
Privacybeleid
Contact