Munten Koningin

Munten Koningin belichaamt de vrouwelijke kant van het element aarde. De kaart staat voor bestendigheid, goedmoedigheid, vruchtbaarheid en zinnenprikkelend genot.

Wat je hier ziet is een vrouw die met een open, warme blik ontvankelijk staat tegenover alle geneugten van het leven.

Je voelt je kortom lekker in je lijf en je geniet met volle teugen. De kaart kan ook duiden op de zorgzame moeder die voor haar hele omgeving zorgt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Koningin een kaart die je een hartelijke periode vol genot en levensplezier voorspiegelt. Dat kan binnen een relatie zijn, maar dat hoeft niet. De kaart kan ook aangeven dat er sprake is van familieplanning.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je creativiteit, je betrouwbaarheid en je doorzettingsvermogen gezien en gewaardeerd worden. Deze kaart duidt niet op spectaculair succes, maar laat wel zien dat je gestaag tot je doel komt.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn symboliseert Munten Koningin dat je een periode doormaakt waarin je iets uitbroedt. Je staat daarbij open voor suggesties en impulsen van anderen, maar bent wel goed in staat om de werkelijkheidszin van die ideeen zuiver te beoordelen. Munten Koningin is een kaart die verder duidt op zinnelijk genot en een warme, levenslustige en sensuele expressie.
Copyright
Privacybeleid
Contact