Munten Koning

Munten Koning belichaamt de mannelijke kant van het element aarde.

De kaart staat voor streven naar bezit, werkelijkheidszin en duurzaamheid. Geen woorden maar daden. Dat is het karakter van deze kaart.

Maar Munten Koning heeft nog een andere kant. Net als Munten Koningin duidt deze kaart er op dat je volop aan het zoeken bent naar bevrediging van je lusten.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Koning een kaart die duidt op trouw, vriendschap en intimiteit. Maar met name is dit een kaart waarin genot en bevrediging centraal staat. Dat kan gaan om zinnelijk genot binnen een vaste relatie, maar dat hoeft niet. De kaart kan er ook op duiden dat je jaloers bent.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je streeft naar zekerheid en vastigheid. Maar zonder dat je daarin verstart. Munten Koning duidt erop dat je geduldig bent en dat je werk met plezier doet. Je weet wat haalbaar is en wat niet.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn vertelt de kaart dat je je richt op haalbare doelen en idealen. De kaart staat voor een periode waarin je aan de ene kant op een realistisch en stabiel wereldbeeld uit bent, en aan de andere kant streeft om al je wensen op een zo goed mogelijke manier om te zetten in daden. Blijf stabiel, bewaar je geduld en neem hiervoor voldoende tijd.
Copyright
Privacybeleid
Contact