Munten Twee

Twijfel, weifel, wankelmoedigheid zijn belangrijke kenmerken die door Munten Twee gesymboliseerd worden. Daarnaast is er echter nog een andere, misschien nog wel belangrijker betekenis die aan deze kaart wordt gegeven.

Munten Twee staat namelijk ook voor de speels genomen beslissing. Het impulsieve, spontane besluit waarover niet te lang is nagedacht. Het zijn zeg maar twee kanten van dezelfde munt.

Munten Twee bestrijkt het hele spectrum van de mentaliteit om met de stroom mee te zwemmen tot aan de diepgaande wijsheid van de Dwaas.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties kan Munten Twee twee verschillende kanten op. Aan de ene kant staat de kaart voor een onbezorgde en vrolijke tijd vol speels plezier.

Aan de andere kant is er echter de twijfel. Is dit liefde? Is dit alles? Welke kant van Munten Twee voor jou op dit moment het sterkste weegt, weet je zelf het beste.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je eenvoudig aanpast aan de wisselende taken of veranderende sferen in je werk. Munten Twee duidt ook op twijfel. Twijfel je over je werk? Zit je nog wel op de goede plek? Misschien wordt het tijd je horizon te verbreden.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn wijst deze kaart je op een periode vol zorgeloosheid. De kaart kan tijden van rust na een periode vol onrust aanduiden. De kaart moedigt je ook aan om onbekommerd en luchtig in het leven te staan en erop te vertrouwen dat je instinct je op tijd zal zeggen wat je moet doen.
Copyright
Privacybeleid
Contact