Munten Drie

Op deze kaart zie je een man in een kerk. Naast hem staan een monnik en een zot.

De kaart duidt er op dat je best naar het advies van anderen kunt luisteren. Maar welke raad moet je opvolgen? De raad van de monnik of de raad van de zot?

Uiteindelijk doe je er verstandig aan om zelf je eigen besluiten te nemen, nadat je het advies van anderen gehoord hebt. Op die manier bereik je succes.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties duidt Munten Drie erop dat je op het punt staat een beslissende stap te nemen die je samen met een geliefde in je omgeving (nog) dichter bij elkaar brengt.

Het kan erop duiden dat sluimerende langdurige problemen binnen je relatie zijn opgelost, maar het kan ook betekenen dat je meer dan vroeger openstaat voor liefde.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je kans maakt op promotie of dat je een nieuw niveau in je werk bereikt. Je bent goed in wat je doet en je wordt er steeds beter in. Je kunt gerust op je eigen kunnen vertrouwen.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn wijst deze kaart je nadrukkelijk op spirituele groei. De kaart zegt je ook dat je kunt vertrouwen op de rijke schat aan ervaringen die je de afgelopen tijd hebt opgedaan. Je staat op een drempel en bent in staat om een nieuw ervaringsgebied te openen, dat van grote betekenis is voor je verdere toekomst.
Copyright
Privacybeleid
Contact