Munten Vier

Houden wat je hebt en bewaken wat van jou is. Dat is wat je ziet op Munten Vier. De kaart staat dan ook voor een dwangmatige hang naar zekerheid en een overdreven angst voor verandering. De levenshouding die deze kaart symboliseert heeft altijd iets gevaarlijks in zich. Er straalt vijandschap ten opzichte van het leven van uit.

Je ziet de wereld om je heen als een vijand, in plaats van een vriend. Munten Vier duidt erop dat je verstart. De kaart leert je dat je vriendelijker naar je omgeving kunt kijken. Niet iedereen heeft het slecht met je voor en door je angst voor verandering mis je kansen en mogelijkheden die je leven mooier kunnen maken.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties duidt Munten Vier op onderdrukking. Je probeert alles wat je als bedreigend ervaart eronder te houden. Binnen je persoonlijke relaties vertelt dit je dat je bang bent om verlaten te worden. Hierdoor ga je klampen en vernietig je alle vertrouwen die een normale relatie levend houdt. De kaart waarschuwt je dan ook dat de manier waarop je op dit moment omgaat met de mensen om je heen zorgt voor afstand en, inderdaad, verlating.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je vastklampt. Je bent star, stijfkoppig wellicht, niet bereid tot verandering en al helemaal niet bereid om ook maar een duimbreed af te wijken van de manier waarop je je werk tot nu toe gedaan hebt. Die verbetenheid brengt je niet veel. Misschien is het tijd om je oude denkbeelden los te laten?

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn staat Munten Vier voor een dwangmatig denkbeeld waarmee je je tegen nieuwe inzichten verzet. Je kunt deze kaart zien als een serieuze waarschuwing dat je starheid je zeker niet verder zal brengen. De kaart roept je op om je open te stellen voor andere meningen en andere opinies als de jouwe.
Copyright
Privacybeleid
Contact