Munten Vijf

Munten Vijf is de kaart van onzekerheid, ontberingen en crisis. De kaart staat voor een periode van je leven waarin je je verlaten, eenzaam en diep ongelukkig voelt. Dat kan een periode zijn waar je net uitkomt, maar het kan ook zijn dat je er midden in zit.

De kaart laat zien dat je onzeker bent over jezelf en de doelen in je leven. Je bent bang dat de bodem onder je wegvalt. Positief gezien vertelt deze kaart je dat je midden in een groeiproces zit dat mogelijk pijnvol, maar altijd louterend is.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Munten Vijf voor eenzaamheid. Het kan zijn dat je eenzaam was of bent binnen een bestaande relatie. Het kan ook betekenen dat je single bent en de warmte en geborgenheid van een relatie om je heen mist. De kaart kan een voorbode zijn van een crisis in een relatie. Daar kun je beter uitkomen door dichtbij je gevoel te blijven, zonder je door je angsten te laten leiden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je bang bent om te verliezen. Het kan zijn dat je bang bent om je baan te verliezen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je vreest dat een bepaald project niet succesvol verloopt. Bedenk goed dat dat een angst is die in jou leeft. Angst is een normale emotie in ieder groeiproces. Deze kaart zegt dan ook helemaal niets op je kansen op succes.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn representeert Munten Vijf het besef van armoede, die overigens niets te maken heeft met je werkelijke situatie. De kaart geeft aan dat je je zorgen maakt om je bestaan, ongeacht je financiele omstandigheden. De kaart kan erop duiden dat je het gevoel hebt dat je in een fase zit waarin je een natuurlijke crisis doormaakt. Die hoort bij ieder ontwikkelingsproces. Aan het eind van dit proces zul je een groter innerlijk houvast hebben.
Copyright
Privacybeleid
Contact