Munten Zes

Op Munten Zes zie je een persoon die geeft. De kaart staat dan ook voor hulpvaardigheid, tolerantie en grootmoedigheid. Het kan betekenen dat jij zelf de weldoener bent.

De kaart kan ook betekenen dat jij op dit moment begrip, steun en andere zaken krijgt van mensen in je directe omgeving.

Hoe het ook zij: Munten Zes zegt je dat je door de hulp verder komt. De kaart staat voor beloning en voor projecten die vruchten afwerpen.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Zes de kaart die je laat zien dat er steun is. Steun van jou of voor jou. Er is stimulering en aanmoediging, mogelijk in een moeilijke tijd. Weet dan dat je samen succesvol bent. Problemen zijn er om te overwinnen en je inspanningen zullen beloond worden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je steun krijgt om de dingen die je doet succesvol af te ronden. Het kan natuurlijk ook zijn dat jijzelf degene bent die anderen helpt om succesvol te zijn.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn geeft de kaart aan dat je je kennis en inzichten graag deelt met mensen in je omgeving. De kaart representeert de weldadige hulp die we geven aan mensen die om advies vragen. Ook het omgekeerde wordt door deze kaart gesymboliseerd: wanneer je behoefte hebt aan hulp en advies, zul je die ontvangen.
Copyright
Privacybeleid
Contact