Aas van Staven

Ieder aas in de tarot staat voor een mogelijkheid die je geboden wordt. Zo ook het Aas van Staven.

Staven representeren het element vuur. De kans die het aas van Staven je biedt heeft te maken met zaken als overtuigingskracht, zelfontplooiing en levenslust.

Met andere woorden: dit is het moment om je doelen te bereiken. Je voelt je sterk, je barst van de overtuigingskracht en levenslust. Go for it.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat het aas van Staven voor levendigheid in je huidige relatie en het enthousiasme dat jij en de mensen in je directe omgeving met elkaar delen.

Je voelt je goed en straalt levenskracht uit. En je kent de oude heksenwijsheid: wat je uitstraalt, krijg je in drievoud terug.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je op een bepaald vlak in je werk bereid bent om een kans te wagen. Je bent gemotiveerd en ambitieus. Enthousiast voltooi je de taken die je op je genomen hebt.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn staat deze kaart voor een fase waarin je je morele kracht, je wil en je overtuigingen laat gelden. Het is een periode waarin je innerlijk groeit en waarbij je werkt aan een groter zelfvertrouwen en meer zelfinzicht. Dat zelfinzicht helpt je om je beter te voelen over jezelf en de keuzes die je maakt in je leven.
Copyright
Privacybeleid
Contact