Staven Tien

Staven Tien drukt terneergeslagenheid uit. Je bent bang dat je, na een moeilijke tijd, opnieuw de nodige tegenslag te verduren krijgt.

Je kunt dat misschien voelen als iets van buitenaf dat je overkomt, maar wanneer je kijkt naar de manier waarop de persoon op deze kaart de staven vasthoudt, dan zie je dat eigen onhandigheid daar wellicht ook een bepalende rol in is. Hoe staat het met jouw aandeel in het geheel?

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven tien een kaart die je erop wijst dat je, met of zonder partner, geen uitweg ziet in je huidige (liefdes-)situatie. Zelfbeklag ligt op de loer, maar wanneer je uit de problemen wilt komen, moet je daar zelf naar handelen.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je te maken hebt met stress en verantwoordelijkheid. Ben je blij met alle ballast die je met je meedraagt? Misschien is het verstandiger om jezelf af te vragen of je je werk niet beter doet als je iets minder doet.

Bewustzijn
Voor je bewustzijn betekent Staven Tien dat je je wellicht zorgen maakt en piekert, zonder dat je een uitweg ziet. Het kan zijn dat je je ten aanzien van bepaalde zaken mat voelt, of teneergeslagen.

De beste methode om dat te overwinnen is om wat meer afstand te nemen en een noodzakelijke pauze in te lassen. Twee stappen voorwaarts, een stap terug. Dit is het moment voor een stap terug in plaats van een stap naar voren.
Copyright
Privacybeleid
Contact