Staven Page

De Pages in de tarot wijzen je op kansen die je geboden worden. Staven Page wijst je op een aanbod dat je gedaan wordt. Geef er met plezier gehoor aan!

Het aanbod dat je kunt verwachten zal ervoor zorgen dat je verder zult groeien en verder zult leren. En het is nog leuk ook.

Het kan wel zijn dat je om moed en durf gevraagd wordt. In die zin wijst deze kaart ook op de grenzen van je mogelijkheden. En je weet: je leert niets bij als je alleen de dingen doet die je al kent.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Page een kaart die je wijst op nieuwe ervaringen in een bestaande relatie, of in de zoektocht naar een nieuwe partner (die voor de buitenwacht natuurlijk niet zo mag heten) wanneer je single bent. Avontuur en verleiding. Dat is wat je nu kunt verwachten.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je de kans hebt om te groeien in je werk. Dat kan duiden op promotie, een nieuwe baan of op het (nieuwe?) vertrouwen in jezelf dat je goed bent in je werk.

Bewustzijn
In de sfeer van je bewustzijn geeft deze kaart aan dat je een belangrijke stimulans krijgt waardoor je je horizon wezenlijk verruimt. Dat kunnen aansporingen zijn waardoor je je aandacht richt op gebieden die je tot nu toe veronachtzaamd hebt.

Daarbij kun je denken aan een boek, een toneelstuk, een film of een stimulerend gesprek. De kaart kan verder betekenen dat je jezelf moet openstellen voor levensvragen die je verder kunnen helpen in je leven.
Copyright
Privacybeleid
Contact