Staven Ridder

Staven Ridder is een kaart met meerdere gezichten. Aan de ene kant wijst deze kaart je erop dat je hartstochtelijk en enthousiast bezig bent met een bepaald project of een bepaalde taak.

Aan de andere kant waarschuwt Staven Ridder je ervoor om in je enthousiasme niet te hard van stapel te lopen. Hartstocht en ondernemingslust zijn natuurlijk nobel, maar die eigenschappen mogen er nooit voor zorgen dat je je laat meeslepen in zaken waarbij je het overzicht verliest.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Ridder een kaart die erop duidt dat je gepassioneerd en temperamentvol staat in je huidige relatie, of dat je vurig op zoekt bent naar een gloedvolle relatie. Maar kijk uit: overdrijf je niet?Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je ijverig bent, maar ook dat je wild en onstuimig te werk gaat. Jijzelf kan daar misschien goed mee omgaan; niet iedereen heeft evenveel begrip voor je temperament.

Bewustzijn
Voor je bewustzijn betekent de kaart dat je een 'Sturm und Drang-periode' meemaakt waarin je torenhoge idealen nastreeft of fundamentele overtuigingen uitdraagt zonder dat je je afvraagt of het realiseren van die doelen ook een realistische optie is.

Daar is niets mis mee, zolang je beseft dat je je einddoel waarschijnlijk niet zult halen. Maar soms is de reis belangrijker dan het einddoel. Je enthousiasme is zowel voor jou, als voor je omgeving stimulerend.
Copyright
Privacybeleid
Contact