Staven Koningin

Staven Koningin symboliseert de vrouwelijke kracht van het element vuur. Dat betekent dat deze kaart staat voor vurige levenslust en vlammende ondernemingszin. De kaart duidt er bovendien op dat je trots en vol zelfvertrouwen de wereld in blikt.

De kaart kan ook een waarschuwend karakter met zich meedragen. Je trots kan je vatbaar maken voor de manier waarop anderen je bekijken. Misschien kan het zo nu en dan geen kwaad om af en toe het hoofd te buigen.

Liefde en relaties
Ten aanzien van je persoonlijke relaties is deze kaart een symbool voor de stormachtige en meeslepende ervaringen in de liefde waarin jij je bevindt of waar je net uit bent. De kaart kan ook duiden op uitbundige en vurige nieuwe contacten.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je verlangt naar meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je bent bereid om in je werk verantwoordelijkheid te nemen en jezelf op die manier verder te ontwikkelen.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn is Staven Koningin een kaart die erop wijst dat je je openstelt voor een levenskracht die er niet alleen voor zorgt dat je vrolijkheid en hartelijkheid uitstraalt, maar die ook duidt op moed en ondernemingslust.

Deze kaart geeft aan dat je je niet langer willoos laat meedrijven, maar dat je zelf aan het roer staat en de koers bepaalt. De kaart duidt op die manier op levenswijsheid en de bereidheid om actief je eigen leven vorm te geven.
Copyright
Privacybeleid
Contact