Staven Koning

Staven Koning vertegenwoordigt de mannelijke kracht van het element vuur. Deze kaart is het symbool van zelfvertrouwen, macht en grootsheid.

Het vertrouwen in je eigen kunnen is groot. En terecht. Maar pas op: ga niet naast je schoenen lopen van verwaandheid. Een groot ego past niet bij werkelijke grootsheid.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is deze kaart een symbool voor warmte en betrokkenheid bij de mensen van wie je houdt. Je voelt je nabij en bent in staat werkelijk en zonder enige vorm van eigenbelang te helpen. Helpen op basis van totale gelijkwaardigheid. Dat spreekt.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je doelbewust en overtuigt je eigen koers vaart. deze kaart duidt op organisatietalent en staat voor dynamiek, betrokkenheid en lef. Maar kijk uit dat je de realiteit niet uit het oog verliest. Niemand houdt van drukdoenerij zonder dat daar een reden voor is.

Bewustzijn
In relatie tot je bewustzijn wijst deze kaart op een rijpingsproces dat verband houdt met de verruiming van je horizon en het zoeken naar wijsheid. Het gaat daarbij vooral om de ontwikkeling van je wilskracht en je morele overtuigingen.

De werkelijkheid is een grote arena waarin we onze idealen tot uitdrukking moeten brengen en onze wil laten gelden. De kaart wijst dan ook op een periode waarin je morele waarden en (religieuze) overtuigingen groeien en van invloed zijn op je gedrag.
Copyright
Privacybeleid
Contact