Staven Twee

Staven Twee is binnen de tarot misschien wel de meest eigenaardige kaart. Als je de betekenis van Staven Twee in een woord zou moeten samenvatten, dan zou dat 'onverschilligheid' zijn.

Niets lijkt je meer te raken. Je lijkt je afgeschermd te hebben van de dingen die er werkelijk toe doen. Wanneer mensen je vragen hoe het gaat dan zeg je dingen als 'wel aardig', 'het gaat zijn gangetje', 'niet goed en niet slecht'. Maar is dat ook werkelijk zo? Hoe gaat het echt met je?

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties waarschuwt deze kaart je ervoor dat je je afschermt van mensen om je heen. Je staat lauw en onverschillig ten opzichte van de liefde.

Het lijkt er allemaal niet zo veel toe te doen. Kijk eens in de spiegel en geef jezelf eens antwoord op de vraag wat er voor jou op dit moment belangrijk is. Wat heb je nodig in de liefde?Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je zonder interesse en zonder betrokkenheid je werk aan het doen bent. Het kan ook zijn dat je in je werk probeert een neutrale positie in te nemen. Ben je blij met je eigen instelling?

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn geeft Staven Twee aan dat je een fase van lethargie doormaakt. Het nemen van initiatief kost je moeite en het voltooien van de dingen waar je mee bezig bent kost je veel energie. Je kunt je van die fase losmaken door werkelijk te geloven in je overtuigingen.

Geloof in jezelf en in de kracht die in je huist. Dat is waar deze kaart je toe oproept. Je zult zien dat het dan eenvoudiger wordt om je woorden om te zetten in daden.
Copyright
Privacybeleid
Contact