Staven Drie

De afbeelding op Staven Drie zegt het eigenlijk al allemaal: je hebt een lange en misschien moeizame klim achter de rug, maar je staat nu waar je wilt zijn en waar je al die tijd naar toe gewerkt hebt.

Vanaf de hoge plek die je nu inneemt heb je overzicht over je omgeving. Je hebt zicht op een goede toekomst zonder al te grote problemen. Dit is de (nieuwe) basis. Van hieruit kun je verder.

Maar verder gaan hoeft niet meteen. Gun jezelf de tijd om eens achterom te kijken en naar de weg te kijken die je de afgelopen tijd hebt afgelegd.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties wil deze kaart tegen je zeggen dat je voor jezelf, en voor je eventuele partner, een gezonde harmonieuze basis hebt geschapen.

Vanuit deze veilige omgeving kun jij, met je geliefde, verder groeien. Ben je single, dan zegt deze kaart je dat je een gezonde basis hebt geschapen om binnenkort een nieuwe geliefde te (kunnen) vinden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een belangrijk doel bereikt hebt. Je basis is goed. Je kijkt uit over de horizon en je kunt je bezighouden met de planning op lange termijn.

Zelfbewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn heb je een punt bereikt van waaraf je een goed uitzicht hebt. Werp een blik om je heen en concludeer dat je dankbaar kunt zijn voor het pad dat je tot nu toe hebt afgelegd.

Je reis is nog lang niet ten einde, maar je bent op weg om je levensdoel te realiseren. De vaste basis van innerlijke zekerheid garandeert je dat je met succes je verdere taken kunt volbrengen.
Copyright
Privacybeleid
Contact