Staven Vier

Gezelligheid, plezier, blijdschap, onbevangenheid en vooral samen met anderen genieten. Dat is waar Staven Vier voor staat. Zorgeloos, onbekommerd en opgewekt kun je de wereld inblikken.

De taak die voor je ligt kan misschien zwaar zijn, maar je kunt het in ieder geval aan. Wees onbezorgd en geniet van de dingen die je aanpakt. Niet alleen het einddoel is belangrijk, maar ook de reis daar naar toe.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Vier de kaart die je erop wijst dat je in een zonnige periode zit, of dat je een zonnige periode kunt verwachten. Ten aanzien van de liefde voel je je veilig en op je plek. Staven Vier duidt erop dat je liefdevol en ontspannen omgaat met de mensen waar je het meest om geeft.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je met veel plezier bezig bent. Je bent gemotiveerd bezig om succesvol te zijn in het werk dat je doet. Het kan ook zijn dat je los bent gebroken uit oude patronen, misschien zelfs ander werk hebt, en nu een nieuwe weg inslaat.

Bewustzijn
In de sfeer van je bewustzijn geeft Staven Vier aan dat je het terrein verlaat van je zekere inzichten. Je bent ontvankelijk voor nieuwe interesses en nieuwe inzichten.

De kaart symboliseert daarbij dat je je op basis van je ervaringen onbevooroordeeld open stelt voor de dingen die op je pad komen. Geniet ervan. Je zult zeker niet teleurgesteld worden.
Copyright
Privacybeleid
Contact