Staven Vijf

Staven Vijf is een kaart die wijst op competitiedrang en speelse strijd.

Dit is de kaart van de wedstrijd, de uitdaging die je aangaat, de proef die je bekwam moet voltooien om verder te komen. De strijd die je op je pad vindt is niet destructief of venijnig van aard. Dat betekent niet dat je niet een goedmoedig bedoelde knauw kunt verwachten. Neem ook die sportief op.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Vijf weliswaar een positieve liefdeskaart, maar geen kaart die wijst op romantische etentjes bij kaarslicht. Strijd is er! En goed ook! Maar geen strijd die je kwaad doet. Lang leve de levende liefde.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je bezig bent met een uitdaging, en dat het je niet meevalt om dat tot een succes te brengen. Er worden eisen aan je gesteld, maar je taak is niet onmogelijk. Bekijk de uitdaging als een test, maar niet als iets waar je op afgerekend wordt.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn duidt deze kaart erop dat je met problemen worstelt. Die vergen veel van je, maar ze brengen je wel een stuk verder op het gebied van zelfinzicht. Ga vol vertrouwen de uitdaging met jezelf aan. En vergeet niet: dat wat je voedt, dat groeit.
Copyright
Privacybeleid
Contact