Staven Zes

Staven Zes is een kaart die je wijst op roem, succes, erkenning en de voldaanheid na gedane arbeid.

Staven Zes kondigt aan dat er een glorierijke zege op je pad ligt. Dat kan goed nieuws zijn, een project dat met succes wordt afgesloten of een onverwacht succes dat op je ligt te wachten.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Zes een succeskaart die je kan wijzen op het begin van een prachtige nieuwe liefde. Vanzelfsprekend kan deze kaart ook wijzen op een hoogtepunt in je bestaande relatie.De kaart kan ook de betekenis hebben dat je erin geslaagd bent een relatieprobleem voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je kunt rekenen op succes, waardering en erkenning. Je hebt er misschien hard voor moeten werken, maar je wordt beloond voor het werk dat je gedaan hebt.

Bewustzijn
Op het terrein van je bewustzijn duidt deze kaart op succes in de worsteling die je met jezelf hebt ten aanzien van problemen die je met jezelf hebt. De kaart kan bovendien staan voor een fase van opleving met betrekking tot je zelfvertrouwen. In die zin kan Stevan Zes duiden op een omslagpunt, waarin je optimisme het wint van je pessimisme.
Copyright
Privacybeleid
Contact