Staven Zeven

Staven Zeven wordt weleens gezien als de kaart die de strijd van David tegen Goliath verbeeldt.

Je wordt aangevallen door een tegenstander die groter en sterker is. Je hebt de grootst mogelijke moeite om overeind te blijven staan.

Maar je weet wat het spreekwoord zegt: wie niet sterk is moet slim zijn. Toon je slimheid en overwin de krachten die zich tegen je samenspannen.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Zeven een kaart die erop wijst dat je bestaande relatie op de tocht staat. Is er een rivaal? Zijn er kapers op de kust?Deze kaart duidt erop dat er een derde persoon in het spel is die de relatie probeert te verstoren. Is dat aan de kant van je partner of aan jouw kant? Of ben jij misschien die derde persoon die de relatie van twee anderen op de tocht zet?

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je het niet eenvoudig hebt. Je hebt te maken met concurrentie. Dat kan met een collega zijn, of met een rivaal buiten je werkkring.

Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je je moet verdedigen tegen aantijgingen van buitenaf. Als je op de juiste manier reageert, doorsta je het gevaar zonder kleerscheuren.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn kan deze kaart erop duiden dat je verwikkeld bent in heftige discussies met betrekking tot je meningen en overtuigingen. Die confrontaties brengen nieuwe inzichten met zich mee en maken een hoop dingen duidelijker.

Blijf trouw aan jezelf en je diepste waarheid. Laat er geen twijfel over bestaan dat je vastbesloten bent om je positie te verdedigen.
Copyright
Privacybeleid
Contact